YRITYSINFO

RAAKAA OSAAMISTA

Yritysinfo

Nordic Icon Group NG Oy, eli NORDICON, kuten me yhtiötä sen markkinointinimellä kutsumme, on yksityinen riippumaton kiinteistöpalveluita tarjoava yritys. Kuulumme ja olemme osa virolaista Nordic Icon Oü:n omistamaa kiinteistöalan yrityskokonaisuutta.

Päätoimialamme ovat kiinteistökehitys ja kiinteistökonsultointi, muut toimialamme ovat rakentamisen konsultointi, asuntopalvelut, yritysjärjestelyt sekä yrityskonsultointi. Kauppa- ja liikepaikkakonsultointi sekä kauppakeskuskonsultointi kuuluvat myös keskeisenä osana liiketoimintaamme. Olemme lisäksi erikoistuneet huolinta-, kuljetus- ja logistiikkayritysten toimitilatarpeiden konsultointiin sekä toteuttamiseen. Toimimme konsulttina valtakunnallisesti kokonaisten arava- ja sijoituskerrostalojen sekä erilaisten asuntoportfolioiden kaupoissa ja rakennuttamisessa. Tarjoamme valtakunnallisesti kiinteistökonsultointipalvelua sekä maankäytön ja rakentamisen asiantuntijapalveluita. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

Nordic Icon Group NG Oy:ssä työskentelee keskimäärin 8-10 henkilöä ja koko henkilökuntamme on toiminut pitkään kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnan sektoreilla. Yrityksemme liikevaihto on vuonna 2019 noin 1 miljoonaa euroa, mutta haemme kasvua ja tavoittelemme vuosille 2020-2022 noin 5-7 miljoonan euron liikevaihtoa. Kasvumme perustuu omiin kiinteistökehityshankkeisiimme, joita toteutamme yhdessä eri yhteistyötahojemme kanssa.

 

Valtakunnallinen osaamisemme

Valtakunnallinen osaamisemme ja vahvuutemme tulee esiin erityisesti siinä, että henkilökuntamme ja tiimimme tuntee koko Suomen sekä sen myötä kaikkien kuntien ja alueiden markkinatilanteet. Toimimme edellä kerrotusti koko Suomen alueella ja emoyhtiömme kautta myös koko Baltian alueella. Asiakasyhteyksistä vastaavat henkilömme ovat puoleltamme jatkuvasti yhteydessä kaikkiin keskeisiin kiinteistönomistajiin, toimitiloja etsiviin kauppaketjuihin sekä keskeisimpiin 1000-2000 Suomen suurimpiin yritykseen, joiden toimitilatarpeita seuraamme jatkuvasti. Tätäkin kautta meillä on jatkuva yhteys suoraan suomalaisiin kiinteistömarkkinoihin. Seuraamme ja pidämme aktiivisesti yhteyttä koti- ja ulkomaisiin kiinteistöihin sijoittaviin tahoihin ja olemme ”ajan hermolla” suomalaisista kiinteistömarkkinoista myös sijoittajakaupan osalta. Myös laaja maakunnallinen ja paikkakuntakohtainen sijoittajaverkostomme on vahvan alueellisen aktiviteettimme vuoksi käytettävissänne merkittävien valtakunnallisten institutionaalisten sijoittajien ohessa, kun etsitte ostajaa tai sijoittajaa kiinteistöllenne tai kiinteistökehityshankkeellenne.

Etsittepä ostettavaa sijoituskohdetta tai sijoittajaa myyntikohteellenne, olemme käytettävissänne koko Suomen alueella. Pyrimme siihen, että asiakkaanamme saatte kaikki kiinteistöalan palvelut yhdestä paikasta eli meiltä Nordiconista – Nordic Icon Group -konsernista.

Oman henkilökuntamme ja kanssamme verkostoituneiden yhteistyökumppaneidemme pitkä 20-35 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnan ja yritysmaailman keskeisissä johtotehtävissä eri sektoreilta, avainhenkilöidemme toteuttamat merkittävät toimitilahankkeet niin kiinteistö- ja toimitilakonsultoinnin, kuin kiinteistökehityksen sekä rakennuttamisen sektoreilla antavat myös vahvan osaamisen ja riittävän referenssipohjan, jolla voitte varmistaa hankkeenne onnistumisen

OTA yhteyttä