palvelut

vankalla osaamisella

ASUNTOPALVELUT

Nordiconin henkilökunta toimii koko Suomessa sijoituskerrostalojen myynnin konsultoinnissa. Jatkuvasti kasvavilla sijoitusasuntomarkkinoilla olemme konsultoineet vuokra-asuntotuotannon rakentamista eri rakennusliikkeille jo vuosien ajan menestyksellisesti.

Konsultoimme sijoituskerrostalojen kauppoja sekä rivitalojen ja erilaisten asuntoportfolioiden kauppoja sijoitusasiakkaidemme lukuun koko Suomen alueella ja rakennutamme eri muotoista asuntotuotantoa keskeisissä maakuntakaupungeissa ja pääkaupunkiseudulla. Palvelemme niin myyjiä kuin ostajia sijoitusasuntojen kaupassa eli etsimme myös teille haluamanne kohteen tai portfolion. Olemme konsultoineet viimeisen 5 vuoden aikana yli 20 kokonaisen asuinkerrostalon kauppaa eri puolilla Suomen maakuntakaupunkeja, pääosin rakentajalta sijoittajaostajalle tai kahden sijoittajatahon kesken.

Meille voi myös tarjota asuntorakentamiseen soveltuvia tontteja koko Suomen alueelta. Pääosin kiinnostuksemme kohteena ovat yli 10 000 asukkaan kaupungit ja kunnat sekä yli 2.000 m2 rakennusoikeudet.

Yhteydenotto