palvelut

vankalla osaamisella

KIINTEISTÖKEHITYSPALVELUT

NORDICON toimii valtakunnallisesti kiinteistökehittäjänä rakennuttaen omaan ja pääosin eri yhteistyökumppaneidensa taseen kautta kiinteistökehityskohteita eri sektoreilla koko Suomen alueella sekä eri yhteistyötahojemme kautta Baltiassa ja tulevaisuudessa myös Pietarin talousalueella Venäjällä. Nordiconin ensisijainen kohderyhmä on kauppa- ja liikepaikat eri kaupan ketjujen tilatarpeita ajatellen, kauppakeskukset, Retail Park -tyyppiset Kodin Keskus -hankkeet, Kauppapuistot ja muut liiketilat, logistiikka-, tuotanto- ja varastotilat sekä suurimmissa maakuntakaupungeissa asunto- ja toimistokokonaisuudet sekä sote -sektorin hankkeet, joiden kehittämiseen Nordicon myös panostaa lähivuosien aikana. Nordicon on myös erikoistunut hotelleiden uudisrakentamiseen ja saneeraushankkeisiin.

Oma organisaatiomme toimii kiinteistöliiketoiminnassa yhteistyössä eri keskeisten konsulttien, toimitilavälittäjien sekä maakunnallisten ja valtakunnallisten rakennusliikkeiden kanssa hankekohtaisesti. Teemme myös läheistä yhteistyötä keskeisten koti- ja ulkomaisten toimitiloihin sijoittavien tahojen kanssa. Hankekohtaisesti yhteistyökumppaneitamme ovat myös koti- ja ulkomaiset kaupan ketjut, maakunnalliset ja paikalliset sijoittajat sekä muut vastaavat toimijat. Palvelemme niin toimitiloja tarvitsevia yrityksiä, kuin yhteisöjä, kaupunkeja sekä kuntia.

Nordicon lähtökohtana on hankkia tontti tai kehitettävä kiinteistö, tehdä siitä hankesuunnitelma, hankkia kohteelle käyttäjä tai käyttäjät, kilpailuttaa rakentaminen sekä myydä kohde käyttäjälle, rakentajalle tai sijoittajalle. Yksinkertaisesti ilmaistuna Nordicon toimii valtakunnallisesti riippumattomana kiinteistökehittäjänä eli developperina.

Nordicon on oikea yhteistyökumppani, kun tarvitsette kilpailukykyiset toimitilat uudiskohteena tai vanhasta kiinteistöstä kehitettynä vuokralle tai omaan taseeseenne toteutettuna. Jos olette kaupan ketjun, huolinta-, kuljetus-, logistiikka- tai tuotantoyrityksen edustaja, hankimme, kehitämme, myymme ja/tai vuokraamme teille tarpeenne mukaiset liike-, logistiikka-, tuotanto- ja varastotilat kilpailukykyiseen ja kannattavaan hintaan. Asunto-, hotelli- ja toimistohankkeissa sekä sote -sektorilla tarjoamme myös kilpailukykyisiä tilavaihtoehtoja ! Huolehdimme myös uusien tilojen rakentamisen yhteydessä vanhojen toimitilojenne myynnistä tai jälleen vuokrauksesta, voimme myös ostaa vanhan kiinteistönne oman konsernimme tai yhteistyökumppaneidemme taseeseen. Varmistamme myös, että kaikki vaatimustasonne ja tarpeenne hankkeessa huomioidaan. Ja toistamiseen haluamme kertoa, että pystymme takaamaan teille niin uudishankkeissa, kuin kehityskohteissa selkeästi edullisemman vuokrahinnan, kuin keskimääräinen markkinahinta on !

Kauttamme kaikki toimitilajärjestelyt valtakunnallisesti. Tarvitsettepa millaista toimitilaa tahansa, teemme teille edullisen tarjouksen uusista rakennettavista toimitiloista joko yrityksenne omaan taseeseenne rakennettuna tai kilpailukykyisellä vuokrahinnalla.

Perehdymme yksilöllisesti asiakkaamme tarpeisiin ja toteutamme toimitilatarpeenne

Henkilöstömme ja verkostossa kanssamme toimivien yhteistyötahojemme pitkä 25-35 vuoden kokemus ja koko Suomen kiinteistökannan ja kiinteistömarkkinan tuntemus takaavat kannaltanne toivomanne lopputuloksen! Avainhenkilömme ovat viimevuosina olleet mukana useiden keskeisten kaupan ketjujen verkoston kehittämisessä ja rakentamisessa, eri kauppa- ja liikepaikkojen, Kodin Keskusten, logistiikka-, tuotanto- ja varastotilojen sekä asuntokohteiden kiinteistökehityshankkeissa. Vuosien 1999-2019 aikana toteutettujen rakennushankkeiden arvo oli runsaat 1 miljardi euroa ja toteutettujen hankkeiden pinta-ala oli hieman yli 1 000 000 m2. Tiimimme toteuttamat hankkeet ja tyytyväiset asiakkaat referenssinä puhuvat puolestaan. Kysy lisää referensseistämme tiimimme jäseniltä !

YHTEYDENOTTO